Är din dröm värd ditt liv?

Dela på

En vecka går så fort, särskilt när det handlar om livet!

Du får uppdraget för vecka 2 och 3 på en gång, de ligger nära varandra så det passar bra.

När det handlar om att göra en önskan till en prioritering så är det bokstavligen och bildligen “med livet som insats”, ditt liv.

Ägna därför tid åt att verkligen tänka igenom att det är din önskan och inte någon annans önskan för dig som formar din framtid. Och sen, läs din vision för ditt liv en gång till.

Nu handlar det inte om du är värdig din dröm utan om drömmen är värdig dig, din tid, ditt engagemang – ditt liv helt enkelt.

Detta med att känna sig värdig är viktigt. Vår egen självbild är ofta lite kantstött och fnasig, det är lätt att vi unnar andra men inte oss själva, att vi tror på andra och deras förmågor men inte på oss själva och vår förmåga.

Känner du dig värdig att få din önskan uppfylld blir det lättare att också göra det som krävs för att nå fram.

Ta din längtan och din saknad som fångats i din livsvision. Gör en CRAP board (Conflicts, Resistance, Anxiety och Problems) och skriv upp det som lägger sig i vägen för dig.

Låten för veckan är Madonnas Express Yourself, jag älskar energin i den och jag tycker att den gott kan handla om din kärlek till ditt liv!

Don’t go for second best baby
Put your love to the test
You know, you know, you’ve got to
Make him express how he feels
And maybe then you’ll know your love is real

Med bara några ord sammafattas dessa två viktiga uppgifter. Nöj dig inte med det näst bästa, testa och låt dig själv lysa igenom i ditt liv!

Don’t go for second best baby
Put your life to the test
You know, you know, you’ve got to
Make it express how you feel
And maybe then you’ll know your life is real

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *