Variationer i vibrationer

Dela på

Nu är vi framme vid vecka 10 och det är tanke omsatt i handling som är temat.

Dina omständigheter kanske ligger långt i från dina drömmars mål och du kommer att behöva göra sånt som du aldrig gjort förut därför att “Om du vill ha något du aldrig haft förut så måste du göra sådant som du aldrig gjort förut.”

Det är en ömtålig period och det kan vara lätt att tappa modet. Jag vill att du är observant på dig själv under denna vecka, håll koll på hur det känns i din kropp därför att kropp och sinne hänger tätt tätt samman.

Kroppen reagerar oftare fortare på hur vi egentligen mår än våra tankar! Det är så lätt att vi pratar bort vår oro genom klämkäcka kommentarer men kroppen saknar den förmågan.

Så…OM du känner dig som en ballong med pyspunka, om du känner att du krymper, om det känns som att allt segar ihop –  då är det en signal till dig om att du behöver återbesöka din vision!

Hitta en bra hand i din stödtrupper och sök stöd i den. Tanka energi från din livsdröm och hitta nåt litet du kan göra inom 5 minuter som för dig närmare din dröm kan du känna hur du växer igen, hur du fylls med luft och hur du vibrerar av liv igen.

Det finns bara en sång att vissla på i veckan Bra vibrationer med Kikki Danielsson

Du ger mig bra vibrationer
Varje gång du tar min hand i din
Och varje gång du ler
Så får jag bra vibrationer
Som kan leda till nåt mycket mer

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *