Rösten inuti och dina yttre stödtrupper

Dela på

Mellan din vardag och din dröm finns det ett gap som behöver överbryggas.

Nu när de upprörda och högljudda rösterna har tystnat öppnas möjligheten upp för en annan, mer lågmäld och vänlig röst att göra sig hörd. Den rösten som nu finns inom dig är intuitionens röst.

Intuition är summan av allt du vet, allt du kan och allt du upplevt. Den samlade kunskapen, tillsammans med din vision och tillsammas med dina övriga inre styrkor; fantasi, vilja, minne, förnuft, och perception, kommer intuitionen att hjälpa dig att hitta vägar att komma vidare mot ditt drömliv.

Utan tvivel är man inte klok, sa Tage Danielsson och även om ditt inre är med dig så kan det bli utmaningar i det yttre som kan göra att du tappar modet.

Då är det guld värt att ha bra yttre stödtrupper! Det kan vara en eller flera vänner som du litar på, familjemedlemmar eller en helt fristående coach. När du väljer dina förtrogna så har jag ett råd att ge, omge dig med människor som lyssnar på dig utan att bedöma dina ideér. Du ska känna att samtalen med dem gör att du växer!

Använd dessa två kommande veckor till att bekanta dig med din inre röst och välj vilka som ska ingå i dina stödtrupper.

Om du vill att jag ska vara en del av det stödet då är du varmt välkommen att höra av dig!

En bra pepplåt är given i detta läge, själv är jag svag för Freddy Mercurys röst så Queen Don’t stop me now är ett enkelt val för mig!

I’m a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity
I’m a racing car passing by like Lady Godiva
I’m gonna go go go
There’s no stopping me

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *