Om Innergo

Dela på

Innergo

”Om du behandlar dig för samma fysiska problem mer än tre gånger per år finns det anledning att misstänka att det är du själv som skapar problemet och då kan Alexanderteknik vara en del av lösningen.”
Maria Bucht, Innergo

Jag är civilekonom och arbetade i många år sittande vid datorer. Kontorsarbete är tufft för kroppen, det blir ofta alldeles för långa stunder av stillasittande och det kostar på.

Mitt intresse för Alexanderteknik väcktes när jag själv fick hjälp. Jag satt vid datorn med rundade axlar och ett framskjutet huvud. Jag hade jämt ont i axlar, nacke och rygg. Med hjälp av den här tekniken blev jag medveten om min kroppshållning och kunde förändra den. Det är oerhört effektivt!

Som en extra bonus blev ridningen bättre av det jag lärde mig om balans, koordination och rörelsemönster.

Mina två stora intressen i livet är människor och hästar, det är områden som det går att studera livet ut utan att någonsin känna sig färdiglärd. Utbildningen till Alexanderlärare gick jag i Stockholm, 2000-2003.

Jag har under åren studerat Thomas Myers arbete om fascia, följt John Assaraf och Mark Waldman när det gäller neuroscience, Mary Morrissey för livsvisdom och Todd Herman för ordning och reda.

En stor betydelse för mig har Catherine LeCloux haft. Hennes arbete som min accountability partner har varit ovärderligt.

Förutom att ägna mig åt mina två hästar tränar jag kampsport, nu för tiden mest Wing Chun Kung Fu – den enda kampsporten utvecklad av en kvinna och som mest blivi känd via Yip Man filmerna och Bruce Lee. Den verkliga lycka in livet är dock tre underbara och egensinniga pojkar.

Hos mig hittar du konsulttjänster, kurser och handledning till företag, organisationer och privatpersoner.

Du är varmt välkommen att höra av dig med dina frågor, verkar vi vara nåt på spåren får du en offert.

 

Privacy Policy