Nä nu jävlar

Dela på

2016 fick jag detta mycket talande smycke i 50 års present av min kusin C och jag kunde absolut relatera till texten. På kvällen efter att födelsedagsfirandet var över slog det mig. Om jag får leva lika länge som min mormor och vara hyfsat frisk å klar har jag 36 år kvar! Inte 50 utan 36!!! Så ja, javisst, absolut nu jävlar men…nä nu jävlar till vadå??

Det sägs att när eleven är redo kommer läraren. Och i mitt fall hette han Todd Herman och hans kurs the 90 Day Year. En kurs inriktad mot klarsynthet, struktur, metodiskt arbete, kalenderkontroll och inget emotionellt alls.

Allt var så ojag att jag anmälde mig, till och med till hans Live Event! Det var via Todd hon kom, min accountability partner, och hon sa “nä nu jävlar”…

Behöver du en accountability partner för dina kommande 90 dagar? Hör av dig, att höra sig för är gratis 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *