Inte för alla men för dem som vill svettas

Dela på

Så här är det, och det har varit en tuff läxa för idealisten i mig…det jag gör är inte för alla.

Alla vill inte ha det jag kan, alla är inte beredda att göra det som krävs, alla är inte trygga nog att vara otrygga, alla vill inte överge sina övertygelser, alla törs inte vara förvirrade även om det skulle ta dem till en högre nivå – så är det bara.

Men sen är det ju jag också. Jag tycker om de som kan skratta kärleksfullt åt sig själva, som blir glada av uppriktighet, som vågar leva i en process och lämna utrymme åt det oförutsägbara och som funderar över sina upplevelser.

Jag beundrar mod. Modet att göra det som behövs trots osäkerhet och rädsla.

Jag klarar inte av de som vill bli fixade, de som vill bli åtgärdade som om de var en bil i en verkstad.

“You want fame? Well, fame costs. And right here is where you start paying…in sweat.”    ~ Miss Grant/Fame

Om du är villig att svettas så är jag villig att bistå dig. Hör av dig, frågan är fri.

 

“Hej Maria!
Jo jag tycker det fungerar bra. Jag tror att dina råd har satt sig i ryggmärgen, så även om jag oftast inte tänker på det så tror jag att jag har blivit mer stabil och trygg. Vid tillfällen där jag har satts på prov har jag tänkt på dig och dina tips och det har hjälpt mig mycket.
Tack för din insats!
Mvh
P D”

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *