Innergo – inre driv

Dela på

Inner go – hitta din inre styrka

Vi är som F M Alexander sa “en psykofysisk helhet”. Det betyder att hur du mår i kroppen påverkar hur du mår i sinnet och vice versa.

Har du av någon anledning kört fast i livet så har jag nåt för dig. Jag blir din accountability partner i minst tre månader eller längre.

Accountability är ett ord som på svenska översätts till ansvarighet. Det låter lite stolpigt tycker jag men den här förklaringen gillar jag

Accountability = du har förmågan, du tar äran

Responsability = du gör arbetet, du tar skulden

“Du är så inspirerande och duktig på wayfinding att jag kommer på mig själv i att använda ett sådant mindset och jag har fått komplimang för det!!!”

 

Upplägget bygger på att du gör de uppgifter du får av mig, en per vecka, och sen har vi skypesamtal eller träffas för en genomgång.

“WOW, arbeta FRÅN målet – nytt tänk för mig och häftigt! Ska bära det med mig idag.” 

Det är fullt möjligt att även lägga in lektioner i Alexanderteknik i programmet. Bor du nära löser vi det enkelt, bor du längre ifrån kräver det lite planering men ingenting är omöjligt!

 

OM detta låter intressant för dig är du välkommen att boka konstnadsfritt samtal. För att detta arbete ska ge resultat behöver vi känna att vi är rätt för varandra.