Den yttre resan, resultatet av en inre resa

Dela på

Bilden är från Sydafrika och att den togs tisdagen den 21 februari är både en slump och ändå inte.

Våren 2017 åkte jag till San Diego för att vara på avslutningen av the 90 Day Year, en kurs skapad av Todd Herman. Live Eventet var på intet vis obligatoriskt men jag visste att jag ville, att jag behövde åka!

90 Day Year, kursen som innehöll allt jag inte är eller var fram till den tidpunkten…strukturerad, organiserad och målorienterad.

495 personer, inte en hästföretagare, inte en svensk förutom jag – om inte den utvandrade svensken ska räknas. För mig som är introvert var detta hur galet som helst. När planet landade i LA hade jag mest lust att åka hem igen.

Men…jag åkte till San Diego, var på eventet, träffade nya människor, hittade en själsfrände i en esthetican!!! Hur långt från gödselstackar och lerhagar är inte det??!

Och när jag åkte hem var det inte längre som en människa med ett spretigt CV utan som en multipassionate person.

Vill du utveckla dig själv, det du redan gör eller utforska dina talanger? Hör av dig, jag är din coach och accountability partner i tre månader för 2490 kr.

En av mina klienter har tagit steget ut och börjat blogga och har fått väldigt positiv respons.

Våga och vinn! För att se om du och jag passar för varandra, hör av dig! Frågan är fri 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *