BELL 5 Intuition

Dela på

Du har GOSA, du tar dina steg, ett efter ett och du tillåter dig att drömma.

Så långt är allt bra men vi vet alla att ibland har vårt rationella jag inte tillgång till alla svaren och hur ska vi förresten kunna veta vilka lösningar som är bra eller bättre, vilka steg som verkligt riktiga och viktiga.

Var ska vi hitta modet att våga gå vägen framåt när vi faktiskt inte sitter som på matten i skolan och kan glutta i facit för att se om vi är lösningen på spåren.

BELL 5 berör den pålitliga rådgivare vi alla har inom oss och som har tillgång till allt vi vet

Intuition

Intuition är ordlös, den kommer till oss på olika sätt som en magkänsla, aningar eller olust. Bekymret är att den är lätt att bortse ifrån, den sveper in och vi skakar bort den. Vårt rationella jag tar den inte på allvar, oavsett om det är en bra känsla eller en dålig. Intuition är inte hokus pokus, intuition är summan av allt vi vet, allt vi lärt oss tillsammans med det vi upplever i närtid. Vårt medvetande hinner bara registrera en bråkdel av all den information som kommer till oss men det är intuitionen som gör våra samlade erfarenheter till kunskap.

En enkel ledtråd kan vara att notera hur en tanke, ett beslut eller ett skeende påverkar dig rent fysiskt.

Drar du ihop dig? Krymper du? Blir du spänd? Påverkas andningen? Då hissar något inom dig röd flagg.

Växer du? Känner du dig fylld av energi? Får du rent av luft och lust att sjunga? Då har du fått grönt ljus.

Så, när du vandrar på livets stig, tillåt dig att förnimma det som finns vid sidan om stigen. Mitt vad det är hittar du en avstickare eller gör ett fynd i det fördolda som överraskar och som får dig att brista ut i sång, varför inte T.N.T och Intuition?

Intuition
One decision
Hold your heartbeat in your hand
Intuition, one decision
Let your dream command
Vilken sång sjunger du när allt känns underbart?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *