BELL 4 Dagröm

Dela på

Med BELL 1, 2 och 3 är grunden lagd, du vet vad det är du har att brottas med och du vet vad du har att göra. Från och med nu handlar BELL bara om att stötta dig och din hjärna på er resa framåt.

Jag skriver er därför att jag själv upplever att det finns ett mig i mig som vet lite mer, lite annat, lite bättre och så finns det ett annat mig som höjer ett varningens finger titt som tätt, som bromsar och tvivlar. Denna interna dialog beror på uppdelningen av frontalloben; i vänster lob bor lösningarna, strategierna och optimismen, i höger bor problemen, farorna, oron och uppskjutandet.

BELL 4 är intressant, för många av oss var detta ett normaltillstånd när vi var barn. Ett som vi ofta rycktes upp ur och nåt som en del vuxna skakade på huvudet åt och suckande sa “det är en riktig drömmare”

Dagdröm

Jepp, du läser rätt. Dagdröm. Skapa dig en egen bubbla som du kan krypa in i och drömma dig bort. Släpp alla hämningar och dröm vilt, vitt och brett. Dröm om det du längtar efter, saknar, vill uppnå och uppleva. Dröm fritt. Dröm om dina mål, din vision och hur det känns att vara framme.

Patty Gurdy tolkar Storm Seekers Longing

I’m all set to veer away
And I’m all set to go astray
All burdens I will leave ashore
To find what I’ve been longing for

Vilken sång uttrycker din längtan?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *